Bijzondere en unieke accessoires voor je interieur

Je huis, je meubels en je inrichting zijn een afspiegeling van jezelf. Ze geven een beeld van wie jij bent als mens. Daar wil je je accessoires op afgestemd hebben. En wat is er leuker om dat te doen met unieke accessoires die niet overal verkrijgbaar zijn. Een stukje maatwerk zelfs als het nodig is.

Op deze pagina zie je een aantal door Taeje ontworpen en gemaakte accessoires. Zit er iets bij wat je mooi vindt? Reserveer deze dan met het formulier onder aan de pagina. Wil je iets wat je zelf hebt ontworpen? Of een bestaand ontwerp van ons maar dan net even anders? Ook dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen.

Wandbord Cognac Gautier

Vat type Piéce (220 liter), Frans eiken
Herkomst Charente, Cognac (Frankrijk)
Distilleerderij La Maison Gautier, Aigre
Jaar Onbekend
La Maison Gautier, beter bekend als Cognac Gautier , is een Franse cognacstokerij. Het maakt deel uit van de Marie Brizard Wine & Spirits- groep.  

De familie Gautier verwierf bekendheid in de 16e eeuw toen ze vaten maakten met hout uit het bos van Tronçais , beroemd om de kwaliteit van de eiken. In 1755 verkreeg de familie een koninklijk bevel om cognac te produceren.  Hierdoor is het een van de oudste Franse cognacfabrikanten. In november 2015 werd een fles Gautier cognac, getaxeerd en gedateerd op 1762, geveild voor 59.500 dollar Het wordt beschouwd als de oudste fles cognac.

De aanduiding “Sodertalje” verwijst waarschijnlijk naar de gelijknamige Zweedse stad. Aldaar zijn nazaten van de familie Gautier gesetteld. 

 

Productie meubel 2020
Prijs € 125,-*
*Exclusief vloersteun

Gautier cognac vat deksel
Gautier cognac vat deksel zijkant
klokken duigen

klokken van deksels en duigen van een Champagne vat

Vat type Quartaut (ca. 56 liter), Frans eiken
Herkomst Champagne (Frankrijk)
Wijnhuis Onbekend
Jaar Onbekend

Klok vervaardigd van een deksel of een duig van een klein champagnevat. Uurwerk type Quartz.
Productie meubel 2020
Prijs € 45,- (duig) € 55,- (deksel)
www.taeje.nl

klokken van champagne vaten

Klik op de foto voor een grotere weergave en meer informatie.

Wandbord 60 x 240 cm

Ben jij ook je eigen interieurstylist? Dan is dit wandbord ideaal voor jou! Het bord is gemaakt van pallet hout en kan in iedere gewenste maat gemaakt worden. Met of zonder verlichting. Natuurlijk is het ook mogelijk om het wandbord van ander hout te maken. Pallet hout is echter redelijk zacht en daardoor kun je er makkelijk bevestigingsmaterialen aan toevoegen. Zo stileer je dit bord steeds weer in een handomdraai naar jouw wensen.
Wandbord
Wandbord
Wandbord

Meer weten over dit wandbord? Neem contact op!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op!

Contact

Wil je zeker weten dat niemand je voor is? Reserveer jouw item dan via onderstaand formulier!

 

Reserveer