Interieurbouw

Ook bij de grotere klussen staan we je graag met raad en daad bij. Of er nu een complete wand met hout bekleed moet worden, of je wilt en suite deuren met kasten ernaast. De gehele klus kunnen we zelf klaren. Hieronder een aantal voorbeelden van eerder werk.

En suite deuren met kasten

Om een te grote kamer wat intiemer en meer praktisch te laten aansluiten bij de eetkamer werden deze en suite deuren gemaakt. Door de materiaal- en kleurkeuze krijgt het geheel een strakke en stoere uitstraling. Je zou bijna denken dat het stalen deuren zijn. Aan een zijde is er kastruimte gemaakt naast deze deuren. Niet alleen heel mooi maar dus ook heel praktisch. De ingebouwde verlichting maakt het het plaatje compleet. Een sfeervol geheel!
En suite deuren met kast
En suite deuren
Schuifdeuren op maat

Schuifdeuren

Aan beide zijden van deze doorgang was niet echt ruimte voor een openklappende deur. Deze schuifdeuren losten dat probleem heel stijlvol op. De deuren zijn voorzien van klassiek glas met matte lamellen . Dit laat het licht mooi door maar voorkomt te veel doorkijk en geeft de deuren een klassieke uitstraling.

Wandbekleding hout

Soms wil je een keer iets anders dan behang. Dus werd deze wand volledig met hout bekleed. Het raam kan weggetoverd worden door simpel weg het luik er voor te klappen. Dit geeft meteen een gezellige en intieme sfeer. Je waant je even helemaal afgezonderd van de buitenwereld.
Houten wand bekleding
houten wandbekleding
Houten wand bekleding met raam