Meubels, op maat en naar jouw wensen

Hieronder zie je meubels die ik verkoop maar ook die ik ooit eens heb gemaakt. Deze laatste zijn dus niet te koop maar ik kan iets dergelijks wel weer voor je maken. Heb jij andere wensen? Dat kan natuurlijk ook. Misschien heb jij een kast uit een erfenis en wil je daar iets anders van gemaakt hebben? Of heb jij nou net dat hoekje in huis waar geen tafel, bank of kast voor te krijgen is? Taeje biedt uitkomst met meubels op maat gemaakt naar jouw wensen.

Wijnkast Stijl

Materiaal Beukenplex, staal, pallethout

Het ontwerp van de wijnkast is geïnspireerd op de stroming van “De Stijl”. Een vereenvoudiging van de functie van het wijnrek, het dragen van de flessen, is zichtbaar door gebruik van staaldraad en gerecycled zuid Amerikaans pallethout. Dit in een kast van beukenplex met zijn fijne en strakke structuur. De finishing is een beits in rustiek eiken. De pootjes van staal zijn in lijn met de gekozen vorm, het vierkant. De wijnkast kent 36 vierkanten, die plaats bieden aan evenzoveel flessen.
Productie meubel 2020
Afmeting H: 85 B: 66 D: 34,5 cm
€ 225,-

Klik op de foto’s voor een grotere weergave en meer informatie.

Wijnrek

Wil je meer weten over deze unieke wijnkast? Neem dan gerust contact op!

Meer informatie

Wil jij zeker weten dat niemand je voor is? Reserveer dan deze unieke wijnkast door het invullen en insturen van dit formulier.

 

Reserveer

Boekenkast met bureau onder de trap

Een absolute ruimtewinner! Een kastenwand over de gehele muur. Van links naar recht en van plafond tot plint. Omdat er onder de trap net zo’n hoekje over bleef, werd daar een bureau geplaatst, gemaakt van hetzelfde hout als de kast. Nu is het één geheel en van rommelhoek tot multifunctionele kast om getoverd.
Boekenkast op maat met bureau
buro met boekenkast
eetkamer tafel gebruikt eiken
eetkamer tafel gebruikt eiken

Van kast naar tafel

Deze tafel was eerst een kast. Een broodkast uit drie delen om precies te zijn. De kasten pasten niet bij de rest van het interieur maar het massieve eikenhout was te mooi om niets mee te doen. Dus, van kast naar tafel!

Kastenwand

Op verzoek nog een kastenwand gemaakt. Wederom van links naar rechts en van plafond tot plint. Deze whiskyliefhebber heeft voorlopig voldoende ruimte voor zijn verzameling en kan ook nog wel een beetje uitbreiden.
Kast op maat whisky kamer