Uncategorizedwhisky vaten

Al jaren ben ik een fanatieke whisky liefhebber. Al meerdere keren ben ik naar Schotland afgereisd met een select groepje medestanders om verschillende distileerderijen te bezoeken en natuurlijk hun verschillende whisky’s te proeven. Speyside, Highlands, Lowlands en Islay, ik mocht het allemaal al bezoeken.

Thuis mag ik ook graag verzekerd zijn van een kleine maar fijne collectie. Je kunt je voorstellen hoe geweldig ik het vond om tegen een collectie bijzondere whisky vaten aan te lopen. Meteen kreeg ik het idee om hier meubels van te gaan maken. Zo wordt de deksel van een whiskyvat uit mijn geboortejaar (die staat in originele letters nog op de deksel zelfs) een fantastische bijzet tafel voor in mijn whisky hoek.

En wat dacht je van een bijzet tafel/ /drankenkast van een Tuthilltown Baby Bourbon Barrel? Je vindt deze meubels hier online. Wil je ze graag in het echt zien? Bel me dan voor een afspraak. Vanaf 1 november zijn de meeste meubels ook te bewonderen in de winkel van Ed’s Deli in Lobith. Meer informatie over deze Delicatessewinkel annex slijterij vind je hier.